Menu Terroir Gourmand april ’19

Home  >>  Menu Terroir Gourmand april ’19

Menu Terroir Gourmand
van vrijdag 5 april t.e.m. 2 mei

AMUSES, kleine degustaties uit onze Terroir-keuken

HOEVE-EITJE, gepocheerd met kruidenaardappel en handgepelde grijze garnalen

NOORDZEEVISSOEP, met fijne groentjes & Armagnac

GRIETBOT*, gepocheerd met peultjes en saffraanboter

LAMSKROON, met z’n persillade, moutarde de Meaux & aardappelgratin

ZOETE LEKKERNIJ, suggestie van de Chef
of specialiteit NORMANDISCHE PANNENKOEK, gekarameliseerd, geflambeerd met calvados, vanille-ijs

Prijs: € 55,00 p.p. voor het volledige menu – Aangepaste kwaliteitswijnen aan € 23,00 p.p.

Menu Petit Gourmand aan € 40,00 p.p. voor dezelfde menu zonder * – Aangepaste wijnen bij menu verkorte versie aan € 18,00 p.p