Menu Terroir Gourmand jan-feb 2020

Home  >>  Menu Terroir Gourmand jan-feb 2020

Menu Terroir Gourmand
vrijdag 10 januari t.e.m. donderdag 13 februari 2020

 

AMUSES, Kleine degustaties uit onze Terroir-keuken

VARKENSSPEK, langzaam gegaard en gelakt & ganzenlever

SOEPJE “CRÉCY”, met komijn en gerookte paling

ZEEBAARS, tarte tatin van Brabants witlof & graanmosterd ***

DUO ROYALE, Gebakken kalfszwezerik & kalfslende, voorjaarsgroenten & aardappelgratin

ZOETE LEKKERNIJ, suggestie van de chef
of specialiteit NORMANDISCHE PANNENKOEK, gekarameliseerd, geflambeerd met calvados, vanille-ijs

 

Prijs: € 60,00 p.p. voor het volledige menu – Aangepaste kwaliteitswijnen aan € 25,00 p.p.
Menu Petit Gourmand aan € 45,00 p.p. voor dezelfde menu zonder *** – Aangepaste wijnen bij menu verkorte versie aan
€ 20,00 p.p