Menu Terroir Gourmand Maart ’19

Home  >>  Menu Terroir Gourmand Maart ’19

Menu Terroir Gourmand
van vrijdag 1 maart t.e.m. 4 april

AMUSES, kleine degustaties uit onze Terroir-keuken

RUNDSCARPACCIO, ganzenleverkrullen, parmezaan & notensla

JONGE PREI, marmietje met Breydelham

SINT-JACOBSNOOT*, gebakken met confit van ossenstaart & kippenbouillon

FRANSE DUIF, uit Anjou, peulvruchten & krielaardappel

ZOETE LEKKERNIJ, suggestie van de Chef
of specialiteit NORMANDISCHE PANNENKOEK, gekarameliseerd, geflambeerd met calvados, vanille-ijs

Prijs: € 55,00 p.p. voor het volledige menu – Aangepaste kwaliteitswijnen aan € 23,00 p.p.

Menu Petit Gourmand aan € 40,00 p.p. voor dezelfde menu zonder * – Aangepaste wijnen bij menu verkorte versie aan € 18,00 p.p