Menu Terroir Gourmand nov-dec 2019

Home  >>  Menu Terroir Gourmand nov-dec 2019

Menu Terroir Gourmand
vrijdag 15 november t.e.m. zondag 22 december 2019

 

AMUSES, Kleine degustaties uit onze Terroir-keuken

FAZANTHEN & HAAS, creatie met golden-appel & sinaasappel

GRIJZE GARNALEN, krachtige jus met aromaten & kabeljauw

ZEEDUIVEL, medaillon gebakken, winterse risotto & krokantjes van varkenspoot ***

HINDE, vrouwelijk hert “Grand-Veneur”, wildgarnituur & aardappelkoek met rookspek

ZOETE LEKKERNIJ, suggestie van de chef volgens het seizoen
of specialiteit NORMANDISCHE PANNENKOEK, gekarameliseerd, geflambeerd met calvados, vanille-ijs

 

Prijs: € 60,00 p.p. voor het volledige menu – Aangepaste kwaliteitswijnen aan € 23,00 p.p.
Menu Petit Gourmand aan € 45,00 p.p. voor dezelfde menu zonder *** – aangepaste kwaliteitswijnen bij verkorte versie aan €18,00 p.p.