Menu Terroir Gourmand okt-nov 2019

Home  >>  Menu Terroir Gourmand okt-nov 2019

Menu Terroir Gourmand
dinsdag 15 oktober t.e.m. donderdag 14 november 2019

 

AMUSES, kleine degustaties uit onze Terroir-keuken

HERTENKALF, z’n carpaccio met truffel & ganzenlever, Portdressing

POMPOEN, cappuccino met gember, gebraiseerde wilde eend

GRIETBOT, met boschampignons geglaceerd met Riesling ***

FAZANTHENFILET, à la normande met wildgarnituur & amandelkroketten
of HAAS, nootjes “Poivrade” met wildgarnituur & amandelkroketten

ZOETE LEKKERNIJ, suggestie van de chef volgens het seizoen
of specialiteit NORMANDISCHE PANNENKOEK, gekarameliseerd, geflambeerd met calvados & vanille-ijs

 

Prijs: € 60,00 p.p. voor het volledige menu – Aangepaste kwaliteitswijnen aan € 23,00 p.p.
Menu Petit Gourmand aan € 45,00 p.p. voor dezelfde menu zonder *** – aangepaste kwaliteitswijnen bij verkorte versie aan € 18,00 p.p.