Skip to main content

Zie hieronder onze maandmenu's

Bekijk ook onze weeklunch op onze facebookpagina

Oktober 2022

Vanaf woensdag 19 oktober t.e.m. donderdag 17 november.


Menu Terroir Gourmand

Amuses, kleine degustaties uit onze Terroir-keuken
*****
Bosduiffilet lauw geserveerd, Quinoa, artichoke & kapper-appel
*****
“Cappuccino” van Brabants witlof
*****
*** ”Blinde vink” van Fazanthen in ’t blad van savooi & rookspek
****
Râgout van Everzwijn & Hert “Grand-Mère”, herfstgroenten & tartiflette van Roblochon
*****
Onze Spécialiteit: Normandische pannenkoek gekarameliseerd & geflambeerd met calvados, vanille-ijs
Of
Zoete lekkernij van de chef

Prijs: € 69,00 de volledige versie met aangepaste wijnen € 28,00 *** Verkorte versie zonder gerecht € 55,00 met aangepaste wijnen € 23,00


 

November 2022

Vanaf vrijdag 18 november t.e.m. 18 december.


Menu Terroir Gourmand

Amuses, kleine degustaties uit onze Terroir-keuken
*****
Vitello Tartufo, fijngesneden & langzaam gegaard kalfsvlees, zwarte truffel & gegrilde Brioche
*****
Crème Nivernaise, jonge wortel en raapjes & tongschar
*****
*** Zeewolf & boschampignons, butternut-risotto, Rieslingsaus
****
Filet van fazanthen à la Normande, Aardappelgalette met Camenbert
*****
Onze Spécialiteit: Normandische pannenkoek gekarameliseerd & geflambeerd met calvados, vanille-ijs
Of
Zoete lekkernij van de chef

Prijs: € 69,00 de volledige versie met aangepaste wijnen € 28,00 *** Verkorte versie zonder gerecht € 55,00 met aangepaste wijnen € 23,00


 

Gastro-Event ‘Terroirs’ in Charme-Restaurant La Maison du Terroir

Op 25 /11/2022 vrijdagavond start 19.30

Voor elk wat wild (s) Culinaire wandeling door het wilde herfstseizoen Les Saveurs des Terroirs in kleine gerechten geserveerd als een sitting diner in een stijlvolle setting van
La Maison du Terroir met extra wijn-& muzikale beleving.


Menu Gastro-Event 'Terroirs'

3 Amuses geïnspireerd door onze zee
Crémant de Limoux, Bubbels uit het Zuiden van Frankrijk
*****
Bosduif
Bosduifpastei home made met zoete structuren
*****
Hertenkalf
Tartaar van hert, crème van ganzenlever & rode biet

Premo Falanghina, Malvasia & Chardonnay subtiel aanwezig, Puglia Italië
*****
Wilde eend
Dubbele consommé van wilde eend en fijne aromaten
****
Fazant
‘Blinde vink’ van Fazanthen in ’t blad van groene kool & rookspek à la normande

Tapiz Chardonnay, Uco Vallei, Argentinië, mooie houtlagering
*****
Polderhaas
Hazenpeper of Civet van haas, Poivrade-saus, veenbes, knolselder & pastinaak

Perrin Côtes du Rhône, Syrah, Grenache en Mourvèdre, eigenaar van Ch. de Beaucastel
*****
Zoete lekkernij van de chef

Prijs: 85,00 p.p. all-in van aperitief tot aan de koffie en geselecteerde dranken tot 2.30u

Tijdig reserveren 0496/17.83.52 telefonisch of e-mail info@lamaisonduterroir.be.



 

Eindejaarsperiode 2022-2023

Oudejaarsavond menu € 145,00 p.p. all-in tot 01.30
*****
Nieuwjaar € 120,00 p.p. all-in
*****
Kerstavond 24 s’avonds en kerstdag enkel 25 ‘ smiddags € 130,00 all-in
*****
Reserveer tijdig jullie tafel de plaatsen zijn beperkt!!!!

BEKIJK HIER ONZE MENU



 

Tijdig reserveren 0496/17.83.52 telefonisch of e-mail info@lamaisonduterroir.be.

Maandmenu