Skip to main content

Zie hieronder onze maandmenu's

Bekijk ook onze weeklunch op onze facebookpagina

Gastro-Event 'PUUR WESTVLAAMS' in Charme-Restaurant La Maison du Terroir

PUUR-WESTVLAAMS GASTRO EVENT: 14 - 15 - 16 april. 
Bekijk hier onze menu, of extra info wordt binnenkort gecommuniceerd via onze sociale media.

februari - maart 2023

vrijdag 17 februari t.e.m. zondag 19 maart
 

Enkele kleine amuses uit onze Terroir-keuken
*****
Gemarineerde Noorze zalm, boekweitblini, dillekruid & munt & Griekse yoghurt
*****
Polderkip, nage van hoevekip, aromaten & Parisienne-aardappel
*****
Langoustines***
gegrild met zachte look, kerstomaat & parmesan
****
Hammetje van Mechelse koekoek & eendeborst
*****
Specialiteit Normandische pannenkoek, gekarameliseerd & geflambeerd met calvados, vanille-ijs of
Zoete lekkernij van de chef

Prijs: 72,00 p.p. Volledige menu met aangepaste wijnen (3soorten): €31 p.p.
Verkorte versie (menu zonder gerecht***): €58 p.p. met aangepaste wijnen (2soorten): €25 p.p.

april 2023

Zaterdag 1 april t.e.m. donderdag 4 mei
 

Enkele kleine amuses uit onze Terroir-keuken
*****
Sint-Jacobsnoot, kort gebakken met ossenstaart, bloemkoolcrème & crumble van serranoham.
*****
Konijn, waterzooi met primeurgroenten
****
Tarbot***
op graat gebakken in beurre noisette, groene asperges & verse tijm
****
Lamsvlees, degustatie van lamsfilet & z'n navarrin zachte look & verse tijm.
*****
Specialiteit Normandische pannenkoek, gekarameliseerd & geflambeerd met calvados, vanille-ijs of
Zoete lekkernij van de chef

Prijs: 72,00 p.p. Volledige menu met aangepaste wijnen (3soorten): €31 p.p.
Verkorte versie (menu zonder gerecht***): €58 p.p. met aangepaste wijnen (2soorten): €25 p.p.

mei 2023

vrijdag 5 mei t.e.m. zondag 11 juni
 

Amuses, kleine degustaties uit onze terroir-keuken
*****
Grijze Garnalen, remoulade van polderaardappel, hand gepelde garnalen, hoeve-eitje Coulis van garnalen
*****
Vélouté, Mechelse asperges & fijngesneden gerookte zalm
*****
Noordzeetong, filets met bladspinazie & Mechelse asperges, champagnesaus geglaceerd***
****
Ossenhaas, filet pur bouquetière-groenten, Bordelaise-saus & Pont neuf-aardappel
*****
Specialiteit Normandische pannenkoek, gekarameliseerd & geflambeerd met calvados, vanille-ijs of
Zoete lekkernij van de chef

Prijs: 72,00 p.p. Volledige menu met aangepaste wijnen (3soorten): €31 p.p.
Verkorte versie (menu zonder gerecht***): €58 p.p. met aangepaste wijnen (2soorten): €25 p.p.

juni - juli 2023

24 juni t.e.m. donderdag 3 augustus
 

Amuses, kleine degustaties uit onze terroir-keuken
*****
Vitello tonnato, fijngesneden kalfsvlees ansjovis & tonijn, mini-tomaat
*****
Bladspinazie, ‘Cappuccino’, gerookte paling & broodkrokant
*****
½ baby-kreeft met fijne groentjes, wilde rijst & blanke boter
****
Wit van kabeljauw uit de oven, preistampers geglaceerd met champagnesaus
*****
Specialiteit Normandische pannenkoek, gekarameliseerd & geflambeerd met calvados, vanille-ijs of
Zoete lekkernij van de chef

Prijs: 72,00 p.p. Volledige menu met aangepaste wijnen (3soorten): €31 p.p.
Verkorte versie (menu zonder gerecht***): €58 p.p. met aangepaste wijnen (2soorten): €25 p.p.


 

Tijdig reserveren 0496/17.83.52 telefonisch of e-mail info@lamaisonduterroir.be.

Maandmenu